Редактор: e-mail: Кадър Нова ТвНяма незаменими хора, но на мен проф. Кантарджиев

...
Редактор: e-mail: Кадър Нова ТвНяма незаменими хора, но на мен проф. Кантарджиев
Коментари Харесай

Влади Априлов: Проф.Кантарджиев беше добрият в щаба, къде с приказки за домати, къде за лимони

Редактор: 

e-mail: 

Кадър Нова Тв

Няма незаменими хора, само че на мен проф. Кантарджиев ми е извънредно приветлив, тъй като в продължение на тези 20 месеца, в които живяхме и продължаваме да живеем непоносимо, в положение на международна пандемия, на ужасна рецесия, някои споделяха, че това са нелепости, че не знам какво, само че имах опция да пътувам по света, стопираха ми театър, отложиха ми подобен, мой непосредствен умря, различен родственик - също, тъй че беше извънредно и продължава да е извънредно, този човек някак си беше положителният в щаба. Той постоянно е ухилен, с възприятие за комизъм, с неговото народняшко държание, къде с приказка за лимони, къде с приказки за домати, постоянно като го огледа човек и ще си вдигне настроението. Един същински прекрасен, готин и приветлив българин, и експерт в региона, в която работи. Истински експерт, той беше някакъв лъч вяра. 

Така Влади Априлов стартира своя коментар за пенсионирането на проф. Кантарджиев в " Пресечна точка " по Нова Тв.

А в този момент да го махнеш, тъй като навършва 65 години, е срамно и обидно, а и просто не знам по какъв начин да го нарека. Аз скоро навършвам 65 години, и мене ли ще ме махнат. На виновни постове в страната има хора, които от дълго време са навършили 65 години, шефове на компании, на компании и по този начин нататък. Това е цялостна нелепост, човек работи, до момента в който е потребен, до момента в който има какво да даде, до момента в който е в интерес на другите и на обществото, и с право тези хора са на митинг. Само че не се опънали палатките, може би би трябвало да идат и други да добавят. Но даже да го оставят, въобразявам си каква засегнатост тегне в душата на този внимателен човек и по какъв начин се е почувствал. Гледам го в едно изявление, на него му е неловко, че в този момент се приказва за него, че е уволнен, че хората желаят да го върнат. Медиите на всички места приказват за десетте мъдри мисли на Кантарджиев. В смисъл приказват за него, че все едно си е отишъл. Не е, той е жив и здрав, просто понася един удар от ориста или от страна на някакви хора, които съгласно мен не знаят какво вършат, сподели още Влади Априлов.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР